DIAMATIX OOD

DIAMATIX OOD

Bulgaria Sk. No. 5, City Center Kavarna Bulgaristan

Call Now
+359 875328030
Bookmark

Hakkında

Diamatix siber güvenlik, veri ağları, hizmet yönetimi ve telekomünikasyon alanlarındaki teknolojilerin ve projelerin tasarımı ve sunumuna odaklanmış bir şirkettir. Şirket, “İnsan, Süreç ve Teknoloji” anlayışından yola çıkarak hem kamu hem de özel sektör için ağ ve bilgi esnekliği sağlamaya odaklı çalışmaktadır.

Diamatix, yüksek mesleki uzmanlığı sayesinde müşterilerinin siber güvenlik düzeyini artıran, ağlarını ve bilgi sistemlerini koruyan endüstri çözümleri sunmaktadır. LLOYD’S REGISTER ISO BDS EN 9001:2015 ve ISO BDS EN 27001:2017 tarafından sertifikalandırılmış, aynı standartları karşılayan kendi veri merkezine sahip olması, Diamatix tarafından sağlanan hizmetin güvenliğini, sunumunu ve kalitesini garanti eden bir kriterdir.

2011 yılında kurulan ve şu anda Fortinet’in seçilmiş bir ortağı ve Acronis’in altın ortağı olan Diamatix,  profesyonel uzmanlığa ve kaliteye ek bir yüksek değer katan kendi kurduğu DC (veri merkezi) ve SOC (Güvenlik operasyon merkezi) sahiptir.

Müşterilerimize sunduğumuz yaklaşım birkaç adımdan oluşmaktadır. Başlangıçta, ilgili müşterinin ihtiyaçlarına en uygun aracı kullanarak altyapının mevcut durumunun bir değerlendirmesini yapıyoruz. Değerlendirme sonrasında tespit edilen zafiyetlerden yola çıkarak hem iyileştirmeye yönelik teknolojik – donanım ve yazılım çözümlerini hem de ağ ve bilgi güvenliğine yönelik spesifik politika ve prosedürlerin geliştirilmesini içeren kapsamlı bir güvenlik tasarımı oluşturuyoruz. Spesifik teknolojik çözümleri uyguladıktan sonra, sistemleri günlük olarak takip ettiğimiz, teknolojileri yönettiğimiz, logları toplayıp analiz ettiğimiz, olayları zamanında raporladığımız, diğer sistemlerle entegre ettiğimiz ve periyodik eğitimler gerçekleştirdiğimiz “Yönetim” aşamasına geçiyoruz. Farklı yönetim kademelerindeki çalışanların farkındalık düzeyi. Bu yaklaşımı kullanarak, tamamen bireysel müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanmış çok katmanlı koruma oluşturuyoruz.

Çalışma ortamını güvence altına alacak ve müşterilerinizin, iş ortaklarınızın, çalışanlarınızın verilerini koruyacak ağ ve bilgi güvenliğine yönelik eksiksiz bir çözüm oluşturma konusunda Diamatics’e güvenebilirsiniz.

Siber güvenlik maliyetlerini yönetmek ve nihayetinde yatırım getirisini bulmak üç ana alana ayrılır: CapEx, OpEx ve İnsan Sermayesi. Diamatix, bu boşlukları kapatan, üstün esnekliğe sahip kurumsal düzeyde ağ güvenliği çözümleri sağlayan ve şirketinizin daha çevik olmasına yardımcı olmak için CapEx’ten OpEx modeline geçen birleşik bir yaklaşım benimsiyor.

Details

Benzer Üyeler

İletişim Bilgileri